Ställplats i El Campello, Alicante, Spanien

Mycket välskött liten ställplats " Camper Area Campello Beach" belägen några hundra meter från havet. Gångavstånd till mataffär, cykelavstånd till de närmsta byarna. Fina hygienutrymmen och tvättstuga.
På ställplatsen finns tillgång till spillvatten och toatömning, liksom färskvatten.
Vi betalade 15 Euro per natt, då ingick el.
 
Koordinater: N  38 23.680´
                    W 000 24.617´
Närmsta adress: Carrer Castelló 7, 03560 Playa Muchavista, Spanien
 
 
 

Cykeltur i El Campello, Alicante, Spanien

Vi har flyttat oss några mil längs kusten och tillbringade en natt i El Campello. Ibland är det när man inte har några direkta planer utan bara svänger in någonstans som det blir allra bäst! Vi hittade en liten välskött ställplats nära havet och gav oss ut på upptäcksfärd. Vi vovvar har fått nya cykelkorgar så vi åker rktigt bekvämt när matte och husse cyklar omkring och kan vara med hela tiden.
Det var vackra stränder och lång strandpromenad att följa längs havet. Väldigt friska vindar men de var alldeles ljumna, så vi fick en härlig tur. 
 
Att cykla omkring tycker vi hundar är jättekul. Vi står upp i korgarna och spanar omkring oss, ser vi en annan hund då blir det liv i luckan! Vi skäller hejvilt och viftar på svansarna. Det är riktigt kul att se hur folk tittar sig omkring och inte kan begripa var oväsendet kommer ifrån. Husse fick en massa komplimanger från spanska damer angående de fina hundarna, men han trodde det var honom själv de kallade snygging.... Lite stolt och mallig blev han allt......
Se så fint vi sitter i korgen!
 Även om vi bara var i El Campello en natt hann vi med att se mycket. Det var rent och välskött och väldigt fina bad. God mat hittade vi såklart, och det fanns all service man kunde önska sig i staden. Vi hittade mycket vackert att titta på, bland annat dessa skulpturer längs strandpromenaden.
 
 
 

Camping i Santa Pola, Alicante, Spanien

Trevlig terasscamping " Camping Bahia", belägen strax ovanför stadskärnan. Cykel el gångavstånd till centrum samt strand och strandpromenad. Matbutiker i närheten. Hundvänligt, många glada kompisar till våra fyrbenta!
Campingen har det mesta, såsom pool, bar, tvättstuga, biltvätt m.m.
Tillgång finns till spillvatten och toatömning, liksom färskvattenpåfyllnad.
Vi betalade 17 Euro per natt, då ingick el.
 
Koordinater: N 38 12.043´
                    W 000 34.199´
 
Närmsta adress: 03130 Casa Encarnada. Ligger vid väg CV-865.