Palavas-Les-Flots, Medelhavet, Frankrike

Ställplats vid kanalen och marinan. Mycket centralt i den lilla staden. Fina dusch och hygienutrymmen, tillgång till el, latrin och spillvattentömning, påfyllning av vatten. Hundar välkomna. Wifi finns fritt i 15 min, sedan får man köpa mer tid online.
Vi betalade 14 Euro per natt. (Pris uppdaterat 2015)
I priset ingick el. Wifi köps separat.
Max tre nätter.
 
Koordinater: N 43 31.869´
                    E 003 55.407´
Adress: 33 Avenue Du Général de Gaulle, Palavas-Les-Flots.
 
 
 
 

Palavas-Les-Flots, Medelhavet, Frankrike

Hej alla! Svansvift...... Nu är jag i Palavas-Les-Flots, en fransk kanalstad alldeles vid havet, med ett mysigt centrum och fantastiska stränder. Hit måste ni åka! Kommer ni på veckoslutet händer det alltid en massa inne i centrum, igår var det tjurrusning, förra gången jag var här var det gondolkamp på kanalen. Det ligger fullt med mysiga caféer och restauranger inne i stan också, och på helgen flyttar de ut på gatan med DJ och dansgolv och levande musik. Och vet ni vad det bästa är? Jo, där får hundar vara med!
Här sitter jag på bron över kanalen.....
Skeppskatt på en av kanalbåtarna!                                Kanalen som vi står bredvid.
Stranden.....
 
 
 

Leucate, Medelhavet, Frankrike

Ställplats vid en "saltsjö" utanför Leucate. Populärt bland surfare. Här finns tillgång till spillvatten och latrintömning. Vill ni fylla på vatten kostar det 2 Euro. Det finns också en restaurang och bar, samt ett surfcenter.
Man betalar i automat med kontokort vid infart. Wifi finns, 10 fria minuter per dygn, sedan kostar det 2 Euro för 2 tim, eller 5 Euro för ett dygn.
Vi betalade 7,80 Euro per natt för att stå här.
Koordinater: N 42 54.778´
                    E 003 01.137´
Närmaste adress: D 327, 11370 Leucate 11.