Husbilsverkstad

Det är lite skönt att vara hemma igen, men oj vad jag blev glad när jag fick åka husbil igen igår! Jag och husse åkte till husbilsverkstaden i Bromölla för att få en skada besiktigad, så vi var hemifrån hela dagen. Det gillar jag! 
Jag kollade in lite nya husbilar när jag ändå var där.........
 
Men jag tyckte att jag har bäst plats i den husbilen vi redan har, så den behåller vi!
 
 

Båttur Travemunde-Trelleborg

Voff! Nu har jag landat på svensk mark igen, efter en båtttur med TT-line. Det är kul att åka båt, där finns många att hälsa på och mycket spännande att titta och nosa på...... Det är väl ordnat för oss hundar också, rastgård med träd att kissa på och hytter där man får ha husdjur! Tyvärr var båten lite försenad redan vid avgång, sen blev det problem när vi kom fram till Trelleborg också. De kunde inte få ner rampen från övre bildäck, så det slutade med att alla lastbilar och husbilar fick backa av. Tur att husse är en bra chaufför! 
En van resenär är alltid redo!! Svansvift!
 
 
 

Travemunde, Tyskland

Hej alla vänner! Nu har jag haft några härliga dagar i Travemunde. Tänk vad denna lilla staden var vacker! Här stannar man ju sällan till, oftast passerar man bara förbi utanför på väg till färjorna......  Men det var väl värt ett stopp! Vacker strandpromenad, fantastisk lång sandstrand, gågata med massor av uteserveringar och små butiker.... Och hundar! Alla sorter och nationaliteter, det är superkul att träffa så många kompisar på en gång!
Promenad längs kajen....
 En tysk kompis....Nospusss........                                 Alla tillsammans!
 
Det finns en vaktkatt på ställplatsen..... Till och med en varningsskylt har den! Aj,aj, tur jag är van vid vildkatter så jag har erfarenhet av vassa klor... Men matte skulle ju kela med kissen såklart, det gick bra en liten stund, sen gick den till attack och bet matte i handen! Men hon är ju också van vid lite bit och riv, så det gjorde inget....,