En av jourkatterna

Här är Murre, en av de katter som vistas i vårt jourhem. Han har haft det tufft tidigare, levt ute och råkat ut för elaka människor. När han kom hit var han väldigt skygg, gömde sig gärna och väste åt det mesta. Med tiden har han förstått att han är trygg här och vågar mer och mer. Numera ligger han i köket mitt i allt ståhej utan att blinka! Han är glad för matte och hoppar till och med upp och ligger i sängen bredvid henne. Oss hundar accepterar han också numera, bara vi inte hoppar på honom.... Då väser han lite så vi ska förstå att det är dags att lugna ner sig!
Murre när han fångades....
 Murre idag.... En sängsovande sötnos!
 
 
 
 

Veterinärbesök

Idag fick Salt besöka veterinären för sin 12 veckors vaccination. Det tyckte hon var toppenkul! Där fanns mycket att lukta på och många spännande vrår att undersöka...Det var första gången vi var på Bjäre Veterinärklinik och träffade veterinär Åsa Tomaszewski. Det var ett möte som fick väl godkänt av både matte och Salt! 
Jag, Chili, slapp undan idag, puh..... Men matte bokade tandvård för mig om några veckor, det vet jag inte om jag kommer att gilla riktigt..... Grrrrrrr! 
www.bjareveterinarklinik.se
Veterinären bjöd på godis, men Salt låg knappt stilla ändå......Hon är inte lätt att fånga på bild! 
Sen tog vi en tur till Skäldervikens strand och tittade på det blåsiga havet. Vi frös!
 

Mora, Dalarna, Sverige

Moraparken camping, centralt i Mora. Öppet året runt. Gångavstånd till centrum. Längdskidåkarspåret går genom campingområdet, bara att åka! På området finns också restaurang, hotell, bowlinghall m.m.
Bra servicehus och tillgång till tvättstuga. Ligger omgärdat av vatten så på sommaren finns det badstrand och kanotuthyrning.
Vi betalade 230 kr per natt. Då ingick el och wifi.
 
Koordinater: N 61 00.678´
                    E 014 31.845´
Närmaste adress: Parkvägen 23, 792 37 Mora, Sverige
www.moraparken.se