På väg igen........

Hej alla väner!
Nu var det länge sen matte hjälpte mig att skriva här. Hon har varit krasslig så orken har inte räckt till, även om vi varit ute på resor under tiden.
Nu är vi ute på vår årliga långtur, 7 veckor blir det! VI kör över Tyskland, inom Luxembourg, över Frankrike och Pyrenéerna till Spanien.
Vi stannade för en övernattning på den fantastiska ställplatsen i tyska Greven. Här har vi varit förut och platsen kan verkligen rekommenderas för er som inte redan besökt den. Vackra omgivningar alldeles vid kanalen och en småbåtshamn. Perfekt för promenader och cykelutflykter!
 
Både jag o lilla Salt blir uttråkade när husse envisas med att köra långa dagsetapper.Då protesterar vi högljutt så de tvåbenta fattar att de måste stanna. Vi har våra metoder...... Svansvift!
Så fort vi står still går vi allihop ut på vandring. Här i Greven är det mycket att titta på! Vi hittade både strutsar att skälla på och minneskors att begrunda. Omväxling förnöjer säger man väl.......
 
Här finns en riktigt bra restaurang i småbåtshamnen med humana priser. Dit gick naturligtvis matte och husse..... Grrrrrr! Vi fick inte följa med, fastän där fanns andra hundar. Vi är inte alls nöjda med att vänta i husbilen, och det visar vi genom att sura rejält när de två svikarna kommer tillbaka...... 
De blev dock fort förlåtna när vi gick på ännu en promenad och tittade på lastbåtarna som far förbi på vattnet. Intressant utsikt är vad en fin hund som jag vill ha och kräver! Voff!
 

Kommentera här: