Shopping på Obelink i Winterswijk, Nederländerna

Voff, Voff!
Nu är jag ute på långtur igen..... Vi har hört så många husbilsentusiaster prata gott om varuhuset Obelink, så nu tyckte vi det var dags för oss att besöka etablissemanget. Det visade sig vara lika stort som IKEA med enbart försäljning av campingprylar! Hittar du inte det du behöver här, så finns det nog inte......
 Det gick att äta en hyfsad lunch i varuhuset om man blev hungrig, det var vi såklart efter några timmars körning. Men, det bästa av allt var att vi fyrfota var hjärtligt välkomna in vi med! Det fanns vattenskålar till oss lite varstans därinne och på andra våningen en stor avdelning med hundprylar. Det är såklart viktigt för en husbilshund att ha bekväma tillbehör med sig.
Vi provsatt fina campingfåtöljer som vi letat efter ett tag. Salt är ju så liten så de måste vara låga nog för henne att själv hoppa upp i. Efter lite nosande och hoppande blev det köp. Snygga eller hur?
 
 
Efter att ha åkt kundvagn hele eftermiddagen började vi bli trötta. Det var så mycket att titta på och så många andra hundar att skälla på att energin helt tog slut.
Vi tog in på en riktigt fin camping bara 3 km därifrån. Den låg i fantastiska omgivningar och de flesta gäster ägnade sig åt vandring eller cykling. Vi tog några långa promenader istället och nosade runt i det vackra landskapet. Här sitter jag och har paus vid campingens fina anlagda damm.
 Denna trevliga dag slutade med ytterligare en härlig upplevelse. Vi bodde grannar med en liten tysk yorkshireterrier som vi genast blev kompisar med. Han var lika pigg o glad som jag och Salt och passade fint in i vårt gäng! Han var ute på tur i en husbil med sin matte och husse och kom från Bayern i Tyskland. Matte blev naturligtvis kär i den lille och hade svårt att slita sig när vi skulle åka därifrån. 
Auf Wiedersehen schöne Hundchen!
 
 

Kommentera här: