Övernattning efter en åkdag i Argenton-sur-Creuse, Frankrike

Gäsp........! Vad tråkigt det är med åkdagar. De behövs såklart ibland, men en husbilshund som jag vill stanna och nosa och träffa vackra hundflickor i varje by. Där har husse och jag väldigt olika åsikter! 
Så länge vi kör sakta på små vägar kan det väl gå an, då sitter jag och kikar ut genom fönstret. Men motorvägar....... Suck.......
Här står Salt och spanar ut genom fönstret under vår lunchpaus. Hon är nyfiken av sig och förskräckligt jobbig om hon ser andra hundar. Hon skäller så hela hennes lilla kropp rister och så kan hon hålla på en lång stund även efter att den stackars förbipasserande hunden traskat vidare.
 Vi övernattade sedan i byn Argenton-sur-Creuse, alldeles bredvid floden La Creuse. Det var en gemytlig och fin liten by med perfekt läge för ett snabbstopp. Campingen vi sov på låg precis på flodbanken och var populär bland fiskare och cyklister. Vi fick en helt fantastisk utsikt både till kvällsmaten och frukosten!
 Visst är det vackert? Vi hann med några promenader under vår korta visit. Vem kan motstå att gå längs en flod i så natursköna omgivningar...... Vi fyrbenta trivdes ypperligt såklart, och jag tror att även de med två ben tyckte det var härligt med frisk luft och porlande vatten ....
 
 
 

Kommentera här: