Övernattning utanför Dampierre, Frankrike

Köra, köra, köra, husse blir lite otålig när han sitter bakom ratten och vill bara köra på. Men då protesterar både jag och Salt! Vi vill stanna och se oss omkring och träffa andra hundar. Det blev ett kärt återbesök på en liten camping i Ranchot utanför Dampierre. Här stod vi för tre år sedan och tyckte om platsen. Man står på en liten "ö", kringskuren av kanaler och alldeles bredvid ett litet vattenfall. Det är fint för en hund att nosa runt vid vattnet, så jag var ju tvungen att visa runt lilla Salt. Hon är  så ung så hon var inte med när vi var här senast.
Denna dagens utsikt var inte dumt att vakna till.......
 
I området kan man cykla på riktigt fina cykelleder, fiska eller åka kanalbåt. Vi höll oss till promenader med oss fyrbenta i täten. När vi är på resa är det vi som bestämmer! Men matte och husse tycker nog det är bra att de får se sig om med oss tror jag...... Titta vad vi hittade längs den nyanlagda gångvägen!
 
För att återuppliva lite minnen tittade jag på bilder från mitt förra besök här. Då var det bättre väder än vi haft nu. I år är det mycket kallare, bara 12-15 grader . Husse fryser säger han, så det blir nog snabbare resa till Spanien än vi tänkt från början.
Titta här, mina minnen från 2014!
 
 
 
 

Kommentera här: