Cykeltur i El Campello, Alicante, Spanien

Vi har flyttat oss några mil längs kusten och tillbringade en natt i El Campello. Ibland är det när man inte har några direkta planer utan bara svänger in någonstans som det blir allra bäst! Vi hittade en liten välskött ställplats nära havet och gav oss ut på upptäcksfärd. Vi vovvar har fått nya cykelkorgar så vi åker rktigt bekvämt när matte och husse cyklar omkring och kan vara med hela tiden.
Det var vackra stränder och lång strandpromenad att följa längs havet. Väldigt friska vindar men de var alldeles ljumna, så vi fick en härlig tur. 
 
Att cykla omkring tycker vi hundar är jättekul. Vi står upp i korgarna och spanar omkring oss, ser vi en annan hund då blir det liv i luckan! Vi skäller hejvilt och viftar på svansarna. Det är riktigt kul att se hur folk tittar sig omkring och inte kan begripa var oväsendet kommer ifrån. Husse fick en massa komplimanger från spanska damer angående de fina hundarna, men han trodde det var honom själv de kallade snygging.... Lite stolt och mallig blev han allt......
Se så fint vi sitter i korgen!
 Även om vi bara var i El Campello en natt hann vi med att se mycket. Det var rent och välskött och väldigt fina bad. God mat hittade vi såklart, och det fanns all service man kunde önska sig i staden. Vi hittade mycket vackert att titta på, bland annat dessa skulpturer längs strandpromenaden.
 
 
 

Kommentera här: