Åska och bad i Cambrils, Tarragona, Spanien

Voff! Vi har stått några dagar utanför Cambrils och njutit av livet. Det var en väldigt fin camp alldeles vid stranden, vilket var tur då ett stort åskväder drog in över området. Då vill man ha all service nära inpå! 
Husse och matte blev såklart alldeles till sig då de upptäckte att det fanns ett fint hundbadrum på plats...... Det gillar jag inte alls, jag var tvungen att visa tänderna och morra! Men, de gav sig inte och till slut åkta jag i badet ändå....... Suck......
Här ser ni så fint det var. T o m underspolning......... De flest finare campingar som tillåter hund har såna här speciella badrum för oss.
 Salt och jag i duschen.......
 
På såna här campingar finns det affär, restaurang, bar, pool cykeluthyrning med mera.... Perfekt när man behöver ta en städ och tvättdag! Mellan tvättmaskinerna och åskskurarna var vi ute och promenerade längs havet. Långsträckt sandstrand och varmt i vattnet, så det blev några dopp.
 
Förutom en massa hundkompisar fanns det vackra fåglar i campingens regi. Matte som är petig med skötsel av djur tyckte de var välhållna och fina. Det menar hon bestämt att man som besökare ska tala om för personalen att man tycker, så de fortsätter sköta om dem lika bra! Liksom om man ser djur som far illa, då ska man påtala det.....
 
 
 
 

Kommentera här: