Ny dag- ny cykeltur till Mirador Serra Gelada

Det spritter i hela kroppen på mig och jag måste ut och åka cykelkorg igen! Idag blev det en tur till en utsiktsplats norr om Benidorm, "Mirador Serra Gelada", ca en mil från vår camp i Altea. Varma och sköna vindar rufsade min päls och jag skällde på alla jag mötte. De måste ju se mig när jag kommer farande! Det var en bra väg att cykla när man närmade sig Benidorm och sedan slingrade en bilfri väg sig längs klippkanterna ända fram till utsiktsplatsen.
 Det är allt lite läskigt ibland när man cyklar precis bredvid stupen och ser havet svalla långt därnere. Denna dagen var det väldigt varmt så vi hade kylväska med oss. Vi fyrbenta vill ju ha kallt och friskt vatten att dricka. Sedan delade matte och husse generöst med sig av sin matsäck. Fattas bara annat! Vi gillar spanska tapas så de får allt bjuda på det goda.
Från utsiktsplatsen har man en fin vy norrifrån in över Benidorm. Denna stad gör sig bäst på avstånd tycker matte. Hon gillar inte att trängas säger hon......
 Vi tjusiga och trevliga hundar passade på att posera för lite fina bilder när vi åt vår matsäck. Jag som är en van husbilshund är duktig på det tycker jag. Salt har börjat lära sig hon också. När hon kom ny till familjen sprallade hon bara runt och var omöjlig att fånga på bild. Men nu har hon blivit en van posör hon också!
 För skojs skull cyklade vi sedan ner till beachen inne i Benidorm. Oj oj oj, vad mycket folk där var! Så fina omgivningar som här finns och så ska alla ligga där och trängas, fräste matte. Jag håller med, inget roligt ställe för en hund som jag. Man vill ju ha utrymme för tassarnas spring!
 

Kommentera här: