Hurra! Salt har fyllt 3 år!

Hurra hurra! Salt har firat födelsedag i Altea. Tänk att det redan gått tre år sedan hon föddes! Tiden går fort. Tänk, när hon kom till oss tyckte jag inte alls om henne. Jag ville inte titta på henne en gång! Nu tycker jag om min lilla kompis och vi har många äventyr ihop. Ibland hittar vi på en del "fanstyg" tillsammans, vi stjäler mat till exempel.....Och skäller på andra hundar just när matte och husse är upptagna med något annat....Hehe....
Salt firade sin dag med att ha hundkalas på campen vi står på. Inbjudna var flera andra hundar från olika länder, bland annat Norge och Spanien.
Här ligger Salt och vaktar sin tårta innan gästerna kommer.....
 Tårtan bestod av Salts favoritmat, köttbullar och skinka. Mums, vad gott! Hon var dock lite sur över att behöva dela med sig. Ett och annat morr hördes...... Även gästerna var överförtjusta i godsakerna och struntade i hennes gruffande. Inte så konstigt kanske, kolla vad gott detta är för en husbilshund!
 Det är kul med nya kompisar! De som kom på kalaset var både nya och gamla bekantskaper. Vissa träffar vi varje år på vår långa höstresa, någon var ny kompis för i år.Vi fick veta i efterhand att allihop varit helt slut efter festen. Så ska det vara tycker vi vovvar!
Här är några av oss i farten. Hundmingel......
 Det viktigaste med dagen var ju självklart att Salt skulle vara nöjd. Och det var hon! Hon är ett obotligt matvrak så lite godsaker slinker lätt ner. Sen lite kompisar att busa med ovanpå det, och hennes dag är gjord. Lilla söta Salt, hon har tillfört mycket till husbilshundens tillvaro minsann....
 
 
 
 

Kommentera här: