Cykeltur igen- till Calpe, Spanien

Voff och hej! Jag är ute och ser mig omkring som vanligt..... Nu blev det en tur till Calpe som ligger ca en mil från Altea. Staden är mest känd för sin höga klippa "Penon de Ifach" som med sina 332 meters höjd syns vida omkring. De vackra stränderna drar också besökare, flera av dem har mycket finkorning och mjuk sand.
 Efter en något vådlig cykeltur i hetsig trafik var det skönt att parkera cyklarna och flanera längs strandpromenaden. Här fanns gott om restauranger och barer. Vi brukar välja den restaurang med minst turister och mest inhemska gäster. Det brukar betyda god mat! Matte fick sina älskade musslor till husses stora förskräckelse. Vi hundar fick egen pizzaslice och omelett! Fint ska det vara för en husbilshund.
Efter maten blev det mer promenerande. Och kan ni tänka vad många nya kompisar vi hittade! Det tycker vi fyrbenta är det bästa med att resa. Trots en fin förbudsskylt nere på stranden var det flera jyckar som badade och lekte i havet.Livet är härligt ibland!
 
Jag är en social och nyfiken vovve för det mesta. Men hemma kan jag visa humör emellanåt! Jag tycker om att åka cykelkorg och vara med när det händer saker. Det är så roligt att jag inte vill kliva ur korgen när vi är hemma igen...... Titta här så arg jag kan bli när tvåbeningarna försöker få mig att kliva ur! Grrrr! Vill åka mera!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Longevity - en blogg om hälsa:

Häftig klippa

Kommentera här: