En vårtur till Bullarebygden, Norra Bohuslän

Vårkänslor? Ja, det hade iallafall vi hundar över påskhelgen då vi tog en tur till Bullarebygden, och övernattade på Bullarebygdens familjecamping. Det var en mycket vacker trakt alldeles på gränsen till Norge. Det ligger flera fina insjöar här omgivna av skog och berg. Bohusleden gick precis utanför så den provade vi naturligtvis!
Och, vet ni, Salt hade inte varit i Norge förut.. Men det har hon nu!
 
Vi njöt verkligen av långa promenader i naturen även om det var kallt...... men springer man lite upp och ner i skogsbackarna är det inga problem att hålla värmen.  Vi gick och tittade på Älgafallet som ligger med ena halvan i Sverige och andra halvan i Norge.
 
Något riktigt häftigt är att i utkanten av campingen ligger Nellies Place, en 50-tals restaurang, med god mat och autentisk inredning. Till vår förvåning var det full rulle där på kvällen, mycket folk och levande musik. Ägaren själv visade sig vara musiker och såg till att det var tryck i lokalen!
 
50-talet  var temat även på den gamla bevarade macken inne på campingen. Ägaren berättade att det varje år i juni är mopedträff på stället. Då kommer det fullt med gamla moppar som är hållna i fantastiskt skick. Kan ju vara en höjdpunkt för den intresserade!
 
 

Kommentera här: