Liten vårtripp till Karlskrona, Blekinge

Hej på er vänner! Har ni fått några vårkänslor ännu? 
Jag känner hur det spritter i tassarna när solen tittar fram, så nu var det dags för en liten åktur igen. Den här gången provade vi en central ställplats i Karlskrona. 
Nära till allt och fina promenader längs havet och kajen för mig och Salt. Matte och husse var på både Marinmusèet och Blekinge länsmuseum innan de lunchade uppe i centrum. 
På marinmusèet hade de minsann varit inne i en ubåt. Tur jag som hund slipper sånt!
 
 
Men de tvåbenta ska ju också bli nöjda såklart, så jag låter dem hållas..... De får dåligt samvete sedan eftersom vi fått vara ensamma en stund. Då brukar jag titta på dem med stora ögon och se eländig ut. Varje gång går de på det och ger mig en extra portion kött! 
Här har matte tagit bild på de konstverk som brukade pryda fören på stora båtar. 
 
Det var växlande väder minst sagt, från snö till regn till strålande sol. Så fort det var uppehåll var vi fyrbenta med ute och såg oss omkring. Vi gillade verkligen att strosa längs kajen runt stan. Massor av hundar träffade vi!
Se här så vackra vyer vi hade... Utsikt mot Stumholmen.
 
 
Sen envisades husse med att besöka träfiguren Rosenbom som står utanför Amiralitetskyrkan. Det hade husse nämligen gjort 1968 när han var en liten pojke. Nu var det vår tur att posera bredvid figuren!
 

Kommentarer:

1 Siv Åkesson:

Äntligen dax. Vi åker nu på 14 dagar till värmen sedan blir det att hämta husbilen.
Ser spännande ut där ni varit😎

Svar: Ja, åka husbil är ett måste för oss fyrbenta!
Chili

Kommentera här: