Lathund i Tosteberga hamn (Bromölla)

Hej på er! Häromveckan var jag och Salt på weekend med våra tvåbenta skötare. Vi passade på att ta några lata dagar alldeles vid havskanten i Tosteberga. På fredagen var vi på husbilsverkstaden i Bromölla och efter det var det nära till den fina och lugna ställplatsen.
Här ligger Salt  och suckar i väntan på att bilen ska bli färdig.....Som tur är finns det en kaffemaskin så de tvåbenta håller sig vakna!
 
Det är urtråkigt att vänta på verkstaden tycker vi allihop, men när vi efter en mils körning kom ut till vårt mål för helgen var det glömt. Vackra vyer och en sovplats alldeles vid havets början är väl värt lite väntan. Här njöt vi av friska promenader och god hemlagad mat. Matte är en duktig kock och självklart är vi hundar bortskämda med hemlagad hundmat! Vi är lite kräsna..... ja, mest jag då som rynkar på nosen åt det mesta. Salt å sin sida behöver ha noga uträknat foder eftersom hon är ett matvrak och gärna lägger på sig alldeles för mycket hull.
Kolla vår utsikt! Inte illa, eller hur?
 
 
På ställplatsen finns fina platser med utemöbler om man vill sitta och bara andas en stund. Det var dock lite för kallt för utomhuspicknik när vi var där, men långa och täta promenader blev det. 
Några bilder från våra vandringar......
 
 
Denna fina plats är väl värt ett besök om ni söker några dagars lugn och ro. Dessutom är det nära in till Åhus om man vill göra en utflykt. Kanske ett besök på utställningen på fabriken där man tillverkar Absolut Vodka? Eller bara en rundtur för att titta på de gamla fina husen......
I hamnen i Tosteberga kan man  iallafall beskåda denna lilla fina stuga. Väl bevarad!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: