Vacker utsikt längs vägen & godnatt i Villefranche Sur Saone, Frankrike

Gääääsp........ En lång dags körning genom Frankrike är äntligen slut. Tur vi hade vackra vyer längs vägen! Sen stannar vi ju rätt så ofta också , så vi hundar får gå ut och lukta på olika ställen och kolla in eventuella roliga fyrbenta kompisar. Det gör att resdagarna går fint för mig och Salt. Matte och husse vill också stanna och titta på saker allt som oftast. Det går ju an om vi hundar får följa med, annars är det alldeles för tråkigt för mig!
Här ser ni ett exempel på vacker utsikt längs vägen. Ni förstår ju att vi måste stanna och bara njuta ibland!
 
Vi åker alltid landsväg, aldrig betalväg, och därför ser vi mycket landsbygd och små byar. Det är halva nöjet med resorna för en fin hund som jag. Då kan man ligga och titta ut genom fönstret hela tiden. Ser vi en hund eller en ko eller varför inte en häst, då blir det väsen på mig och Salt! Måste ju skälla lite så det märks att vi åker förbi.... 
 
Framåt kvällen kom vi fram till Villefranche sur Saone och en jättefin ställplats. Den låg alldeles vid floden med en liten badsjö bakom sig. Titta bara här vilken fin miljö vi fick på vår morgonpromenad! 
 
 

Kommentera här: