Återbesök på kurorten Bad Krozingen, Freiburg, Tyskland

Voff, voff, jag är glad idag! Vi har återvänt till kurbadet Vita Classica för tredje året i rad. Här trivs vi allihop. Matte och husse får besöka det underbara kurbadet och vi hundar får långa promenader i den stora kurparken och runt vinodlingarna runtomkring. Sen finns det öltält ute i parken och ett fint litet centrum att besöka, det gillar vi allihop!
Se här en av utebassängerna...... Det finns flera både inne och ute. Självklart kan man få alla möjliga behandlingar också, som olika sorters massage, ansiktsbehandlingar, infraröd bastu m.m.
 
Trots att vi varit här flera gånger hittar vi nya vägar och spännande platser i kurparken varje gång. Idag hittade vi en fin konstgjord sjö och en riktig sagoplats med handgjorda träskulpturer. Riktigt  fina var dom!
 
 
Matte är tokig i böcker så det är obligatoriskt varje gång vi kommer hit med ett besök på utomhusbiblioteket. En fantastisk idé där man kan slå sig ner i den vackra parkmiljön och njuta av det skrivna ordet en stund.
 
Vi fyrbenta är ju mest förtjusta i vandringarna vi gör i omgivningarna som ni säkert förstår. Att gå runt bland de enorma vinodlingarna och tjuvsmaka på druvorna hör till när man är här. Sen måste man ju ha  lite motion och frisk luft när man är på en kurort såklart! Se här så fin promenad vi haft idag.
 
Tassarna är trötta nu efter allt vi varit ute och nosat på idag. Så ska det vara i ett hundliv tycker jag!
 
 

Kommentera här: