Strandliv i Torre del Mar, Malaga, Spanien

Vi har haft några härliga dagar på stranden i Torre del Mar. Både jag och Salt provade vattnet, eller rättare sagt hann vi inte hoppa undan från vågorna....... Men det gjorde inget för det har varit så väldigt varmt att svalkan från havet varit mer än välkommen.
 Detta är en liten stad med långa stränder och en jättefin strandpromenad. Dock inte av det äldre kulturella slaget..... Det verkar vara en relativt ny turistort, med mycket  sommargäster. Kanske är det närheten till Malaga som gör att många kommer hit? Matte vägrade sätta sin fot i den staden, men så har hon ju också sina ideér om vad vi ska titta på.....
Vi hundar trivdes iallafall bra eftersom även vi fick vara med överallt! Här går solen upp över strandpromenaden på vår morgonrunda..... Allt luktar nytt då dagen börjar, det gillar en hund som jag.
 Stranden mitt på dagen......
 Längs strandpromenaden låg det fullt med barer och restauranger med god mat. Vi låg till sängs vid baren närmast oss och lyssnade till havets vågor då mörkret sänkte sig på kvällen..... Mysigt tyckte denna hunden som blev bjuden på friskt vatten av barägaren. Svansvift!
 

Kommentera här: