Mulet i Pineda de Mar, Barcelona, Spanien

Det var dags att flytta vidare så vi körde norrut längs kusten och tog paus norr om Barcelona. Här hittade vi härliga långa sandstränder i Pineda de Mar. Tyvärr var det mulet hela dagen, men vad gör väl det? Vi passade på att gå långa promenader på stranden och naturligtvis hittade vi en marknad också! Det gillar matte..... Ja, vi hundar med, för vi gillar att titta på folk och andra hundar. Ibland gör vi pajaskonster som att hoppa jättehögt eller yla lite så vi verkligen får all uppmärksamhet vi förtjänar...... Vi vill ju stå i centrum alltid!
Här ser ni den vackra stranden och himlens fantastiska färg med molnen lågt över havet........
 Både Salt och jag busade på stranden. Det är fördelen med mulna dagar, vi kan springa lösa och härja vilt hur mycket vi vill utan att någon blir sur för att vi skvätter sand på dem......
Här har Salt tagit en liten vilopaus....
 Under marknadsbesöket hittade vi fina saker att köpa både för två och fyrbenta. Jag och Salt fick nya kläder igen..... Denna gången höstjackor i vacker röd färg. Det är superbilligt att köpa hundjackor här säger matte. Vet inte riktigt om jag gillar det, men jag får väl ha på mig den när vi kommer hem till kalla Sverige så hon blir nöjd..... Så här snygg blev jag!
 
 
 

Kommentarer:

1 Isabella:

härliga bilder!

Kommentera här: