Hurra, hurra! Födelsedagsfirande i Bolnuevo!

Häromdagen fyllde Salt år..... Ett helt år har den lilla busen nu levt! Tänk vad det går fort ändå. Numera tycker jag ju att hon är rätt så kul att ha som kompis, men i början..... Usch, vad jag tyckte hon var jobbig! Bara gnällde och pep och körde med matte och husse..... För att inte tala om när hon hängde i mina mustascher och i min svans! Tvi! Då var jag sur och morrade åt henne! Jag ville inte ens vara i samma rum......... Men nu är hon lite mer civiliserad så även en vuxen hund som jag står ut med henne.
Hon önskade sig en tårta gjord av köttbullar och skinka, och det var precis vad hon fick. Kolla så god hon tyckte den var!
 Jag var medbjuden på kalaset och hjälpte såklart till att äta upp den goda tårtan!
 Efter köttbullskalaset gick vi på resturang så de tvåbenta också fick något gott att äta. De var mycket nöjda med sin delikata middag de med. Under tiden låg jag och Salt under bordet och studerade gatan utanför. Varje gång vi såg en hund hoppade vi upp och skällde! Det tyckte vi var jättekul, men matte blev sur och pratade om matro........ Ja,ja, tänkte jag, ät du så håller vi vakt....... Voff!
God mat för tvåbeningar...... Chevrésallad, gratinerade räkor och grillad tonfisk. Luktade gott även i en hundnos........
 
 
 

Kommentera här: