Hundparadiset finns i Altea, Spanien

Både jag och lilla Salt har det underbart i Altea. Det måste vara här hundparadiset ligger! Jag har aldrig sett så många hundar bli så väl behandlade någonstans förut. Här vill jag bli hundpensionär....... Vi är ute hela dagarna i det vackra vädret och träffar nya kompisar hela tiden. Igår var vi på den lokala söndagsmarknaden, och där hittade vi nya vinterjckor till både mig och Salt. Lite sorgligt var det att tänka på att vi måste åka hem snart till kyla och dåligt väder.... Usch! Men så här snygga blev vi iallafall..... Svart lack och leopard.......
 Jag har blivit förtjust i en söt flicka på ställplatsen där vi bor. Hon är jättetrevlig och mycket vacker..... Född spanjorska men har blivit adopterad av ett norskt par, så hon bor vintertid i Spanien och sommartid i Norge. Kolla vilken häftig vagn hon har! Den åker hon i när hennes husse och matte är på platser med mycket folk, så blir hon inte trampad på. Åååååh, vackra Pacolina.....!
 Jag har ytterligare en kompis på plats. Det är ställplatsens ägares gamla tax. Hon är 14 år och helt blind med nedsatt hörsel. Men vi leker ändå utan problem för hon luktar sig fram i tillvaron! Superkul är det att träffas, hon är så glad och trevlig varje gång. Här på bilden var hon dock ganska trött och låg och sov siesta inne på kontoret......Så blir det när man är så gammal som denna dam, tjusiga Budditha.......
 Vi cyklar runt en del i trakten, när vi tröttnar på att gå. Man tar sig ju lite längre med hjul undertill...... Salt åker i sin transportryggsäck på husses rygg och jag i mattes cykelkorg. Sen tycker vi fyrbenta att det hör till att stå upp och illskälla på allt vi ser. Det tycker nog inte matte och husse är så kul...... Så här fint åker vi!
 Ibland blir det såklart paus i värmen. Då sätter vi oss och tittar ut över havet och låter de ljumma vindarna svalka vår päls.  Det är härligt!
Vi avslutar här med att visa er några hundar vi mötte idag. De åkte vagn allihop! Här blir vovvarna bortskämda minsann. Det tycker den här husbilshunden är precis som det ska vara!  Skaffar man hund ska man vara beredd att skämma bort den. Voff!
 
 
 

Kommentera här: